Radio in direttaStazioni radioKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Ascolta radio

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale


Radio SHARRI - Dragash
4/5 basato su 1 voti

Stazioni simili

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Talk radio / Musica locale

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia Glam Radio è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Rock alternativo

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Talk radio / Musica locale

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Talk radio / Hits / Notizie

Available on Google Play

FACEBOOK