Radio SHARRI - Dragash Слушай на живо

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Местна музика


Radio SHARRI - Dragash
4/5 въз основа на 1 Гласа

Подобни станции

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të Radio Rinia 98.4 FM е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Хитове

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Естрадна музика

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Новини

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Ток-радио / Ислямска музика

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 е излъчена радиостанция в Косово, излъчвана във формат Ток-радио / Хитове / Новини

Available on Google Play

FACEBOOK