Radio luisterenRadiozendersKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Luister live

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Lokale muziek


Radio SHARRI - Dragash
4/5 op basis van 1 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Top 40 / Lokale muziek / Hit

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Lokale muziek / Popmuziek

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Praatradio / Nieuws

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Nieuws

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Lokale muziek

Available on Google Play

FACEBOOK