Radio in direttaStazioni radioKosovo▷92.1 Capital FM

92.1 Capital FM Ascolta radio

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në Republikën e Kosovës duke transmetuar nga pika e maleve në Berishë, dhe e vendosur me studio në Fushë Kosovë. 92.1 Capital FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Notizie


92.1 Capital FM
0/5 basato su 0 voti

Stazioni simili

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica pop / Rock

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Rock alternativo

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia Glam Radio è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale / Musica pop

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica pop

Available on Google Play

FACEBOOK
Hai ascoltato