Radio in direttaStazioni radioKosovo▷Radio Zeri Mitrovices

Radio Zeri Mitrovices Ascolta radio

Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se nga vini. Ketu te gjithe jeni te mireseardhun…. Radio Zeri Mitrovices è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale


Radio Zeri Mitrovices
0/5 basato su 0 voti

Stazioni simili

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se Radio Zeri Mitrovices è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Rock / Hard rock

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica cristiana

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica pop

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Top 40 / Musica locale / Hits

Available on Google Play

FACEBOOK