Élő rádió adásRádió állomásokKoszovó▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Hallgassa élőben

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott


Radio SHARRI - Dragash
4/5 alapján 1 szavazat

Hasonló állomások

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Hits / Hírek formátumban sugárzott

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Alternatív formátumban sugárzott

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Tanc zene formátumban sugárzott

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Rock / Hard rock formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK