Radio SHARRI - Dragash 인라이브 듣기

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송


Radio SHARRI - Dragash
4/5 에 따라 1 투표

유사한 역

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u Radio Fontana는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 뉴스 형식으로 방송

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 / 팝 음악 형식으로 방송

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 히트 곡 / 뉴스 형식으로 방송

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 복고풍 음악 형식으로 방송

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të Radio Rinia 98.4 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 히트 곡 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK