Radio en vivoEstaciones de radioKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Escuchar en vivo

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local


Radio SHARRI - Dragash
4/5 basado en 1 Votos

Estaciones similares

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Música dance

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar / Musica local

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se Radio Zeri Mitrovices es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Top 40 / Musica local / Hits

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Oldies

Available on Google Play

FACEBOOK