Živé rádioRozhlasové staniceKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash živě rádio

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba


Radio SHARRI - Dragash
4/5 na základě 1 hlasů

Podobné stanice

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program RTK - Radio Kosova 1, Kosovo, vysílaná ve formátu Talk radio / Hity / Zprávy

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Hity / Taneční hudba

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri, Kosovo, vysílaná ve formátu Talk radio / Zprávy

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR, Kosovo, vysílaná ve formátu Talk radio / Místní hudba

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Zprávy

Available on Google Play

FACEBOOK