Radio in direttaStazioni radioKosovo▷Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora 106.3 FM Ascolta radio

Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Dragašu. Sa radom je počeo 31. 11. 2006. godine. Emituje program na 106.3 MHz FM. Od 2007. godine emituje program i na internetu. Radio Gora 106.3 FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale / Musica pop


Radio Gora 106.3 FM
0/5 basato su 0 voti

Stazioni simili

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica cristiana

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Hits / Musica dance

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Musica locale

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Talk radio / Musica islamica

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Talk radio / Musica locale

Available on Google Play

FACEBOOK
Hai ascoltato