Radio SHARRI - Dragash У прямому ефірі

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика


Radio SHARRI - Dragash
4/5 на основі 1 голосів

Подібні Станції

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Хіти

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se Radio Zeri Mitrovices радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Рок / Хардрок

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Естрадна музика

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Новини

Available on Google Play

FACEBOOK