Live RadioRadiostationerKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Lyt Live

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik


Radio SHARRI - Dragash
4/5 baseret på 1 stemmer

Lignende stationer

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të Radio Rinia 98.4 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Rock / Hård rock

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Oldies

Available on Google Play

FACEBOOK