Radio en directStations de radioKosovo▷Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI - Dragash Écouter en direct

Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është radioja e parë në gjuhën shqipe, e themeluar në këtë komunë, më 26 qershor 1999, disa ditë pas çlirimit të Kosovës. Radio SHARRI - Dragash est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale


Radio SHARRI - Dragash
4/5 basé sur 1 votes

Stations similaires

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique chrétienne

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Oldies / Hits / Années 70 / Années 80 / Années 90

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Rock / Hard rock

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Top 40 / Musique locale / Hits

Available on Google Play

FACEBOOK