Radio Kontakt Plus У прямому ефірі

Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš radio, Radio Kontakt Plus - Radio kojem se veruje Radio Kontakt Plus радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

0/5 на основі 0 голосів

Подібні Станції

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është Radio SHARRI - Dragash радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u Radio Fontana радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Новини

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Попмузика

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Рок / Хардрок

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Танцювальна музика

Available on Google Play

FACEBOOK