Radio Fontana У прямому ефірі

Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u rritur nga viti në vit,për të mbërri ne 10 punëtorë e bashkëpunëtorë sa kemi aktualisht. Rrita e Radio Fontanës është e lidhur, para së gjithash, me Ndermarrjen Tregtare Sherbyese,gjegjësisht me Librarinë “Meshari“ Kjo Radio prestigjioze dhe konkurente ne tregun mediatik të Kosovës ështe në sherbim të degjuesve plot 24 orë,7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit. Radio Fontana радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Новини


Radio Fontana
0/5 на основі 0 голосів

Подібні Станції

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Ісламська музика

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Топ 40

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Альтернативна

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ретро / Хіти / 70-ті / 80-ті / 90-ті

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Available on Google Play

FACEBOOK
Ви слухали