Radio luisteren - Radiozenders - Kosovo - RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1 Luister live

RTK - Radio Kosova 1
 • Kosovo

 • Praatradio / Hit / Nieuws

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme.RTK - Radio Kosova 1 een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Praatradio / Hit / Nieuws


RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 op basis van 11 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë
 • Kosovo

 • Alternatieve

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internetRadio Alba Klinë een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Alternatieve

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices
 • Kosovo

 • Lokale muziek

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash seRadio Zeri Mitrovices een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Lokale muziek

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM
 • Kosovo

 • Nieuws

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në92.1 Capital FM een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Nieuws

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM
 • Kosovo

 • Lokale muziek

Radio Prishtina mëton t'i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmesRadio Prishtina 89.8 FM een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Lokale muziek

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren
 • Kosovo

 • Top 40/ Lokale muziek/ Hit

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta.Radio Omega 3 Prizren een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Top 40/ Lokale muziek/ Hit

Available on Google Play

FACEBOOK