Koszovó

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia Glam Radio egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits formátumban sugárzott

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Oldies formátumban sugárzott

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet Radio Alba Klinë egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Alternatív formátumban sugárzott

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Tanc zene formátumban sugárzott

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Rock / Hard rock formátumban sugárzott

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u Radio Fontana egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Hírek formátumban sugárzott

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene / Popzene formátumban sugárzott

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Változatos zene formátumban sugárzott

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Radio Kosova e Lirë 94.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott


Available on Google Play

FACEBOOK