Radio Alba Klinë Hallgassa élőben

Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet www.radioalba.eu. Radio Alba ju ofron program 24 orësh dhe mbulon 90% të rajonit perëndimor të Kosovës (Klinë, Pejë, Istog, Gjakovë, Deqan, Prizren). Radio Alba ka dëgjueshmeri që përfshine një territor me rreth 200 mijë dëgjues. Mediumi ynë i shërben komunitetit vendas dhe më gjerë, duke sjellur informacione për komunën dhe vendin tonë, çfarë ndodh gjatë ditës e mbi të gjitha sesi funksionon demokracia lokale. Radio Alba Klinë egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Alternatív formátumban sugárzott


Radio Alba Klinë
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Rock / Hard rock formátumban sugárzott

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Iszlám zene formátumban sugárzott

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits / Tanc zene formátumban sugárzott

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK