RadioZëri Écouter en direct

RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i transmeton live. Aspekti Medial në Kosovë është me shume I ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat I mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë për komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me atë financiar dhe krijuan Radio Zërin. RadioZëri est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Talk / Musique locale

0/5 basé sur 0 votes

Stations similaires

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u našem gradu. Vaš Radio Kontakt Plus est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Nouvelles

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është Radio SHARRI - Dragash est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e Glam Radio - Gold est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Oldies

Available on Google Play

FACEBOOK