Radio Vizioni 인라이브 듣기

Radio Vizioni

Radio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Vizioni, është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora . Radio Vizioni는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송


Radio Vizioni
0/5 에 따라 0 투표

유사한 역

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u Radio Fontana는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 뉴스 형식으로 방송

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 / 팝 음악 형식으로 방송

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është Radio SHARRI - Dragash는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 종류 형식으로 방송

Available on Google Play

FACEBOOK
당신은 들었다