Radio Mergimi Luister live

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek / Hiphop


Radio Mergimi
5/5 op basis van 1 stemmen

Vergelijkbare zenders

Radio Kontakt Shqipëri Radio Kontakt Shqipëri

Radio Kontakt is the first commercial Albanian radio station. Radio Kontakt Shqipëri een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Top 40

Test21 Test21

Test21 een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Nieuws

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Lokale muziek

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radio een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Easy listening

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Popmuziek

Available on Google Play

FACEBOOK