Radio Mergimi Ouvir em directo

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música pop / Hip-hop


Radio Mergimi
5/5 baseado em 1 Votos

Estações similares

Prive Radio Prive Radio

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find “that Prive Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Top 40 / Electro / Música pop

Radio Travel Radio Travel

Radio Travel FM 104.6 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing adult contemporary and travel music. Radio Travel é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Hits

LS Radio LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata LS Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Hits

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1 é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Talk

Radio NRG Radio NRG

NRG ENERGY Radio, is one of the most rated Radio Station, broadcasting 24/7 on FM and Online, from Albania’s Capitol, Radio NRG é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música pop

Available on Google Play

FACEBOOK