Radio Mergimi Canlı dinle

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Hip Hop


Radio Mergimi
5/5 1 Oy üzerinden

Benzer İstasyonlar

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Talk radyo

Alpo Radio Alpo Radio

Alpo Radio is radio station from Gjirokaster, Albania providing Variety music and program. Alpo Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Alfa e Omega Radio Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa e Omega Radio, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Talk radyo

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik

Radio Koha Radio Koha

Radio Koha is an internet radio station from Tirana, Albania providing Top 40-Pop music. Radio Koha, Arnavutluk formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Top 40 / Pop Müzik

Available on Google Play

FACEBOOK