Radio Mergimi У прямому ефірі

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Попмузика / Хіп-хоп


Radio Mergimi
5/5 на основі 1 голосів

Подібні Станції

Radio Mergimi Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per Radio Mergimi радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Попмузика / Хіп-хоп

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Християнська музика

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Попмузика

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigranti радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Місцева музика

Radio Emanuel Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit Radio Emanuel радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Ток-радіо

Available on Google Play

FACEBOOK
Ви слухали