Radio Mergimi Live hören

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop / Hip-Hop


Radio Mergimi
5/5 basiert auf 1 Stimmen

Ähnliche Stationen

Radio Liria Radio Liria

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe Radio Liria ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Nachrichten

Radio Nostalgjia Radio Nostalgjia

Të gjitha bizneset kane hapsire per te reklamuar ne radio Nostalgjia vetem na shkruni sepse ne ju pergadisim reklamen Radio Nostalgjia ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Oldies

City Radio Albania City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë City Radio Albania ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Top 40 / Electro

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Christliche Musik

Radio Mergimi Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per Radio Mergimi ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop / Hip-Hop

Available on Google Play

FACEBOOK
Du hast zugehört