Radio Mergimi Слушай на живо

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика / Хип-хоп


Radio Mergimi
5/5 въз основа на 1 Гласа

Подобни станции

Radio Logos 94.2 FM Radio Logos 94.2 FM

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Radio Logos 94.2 FM е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Ток-радио / Християнска музика

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2 е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика

Radio Dedi24 Radio Dedi24

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24 е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radio е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Easy listening

MCN Radio MCN Radio

MCN Radio FM 103.1 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing a mix of Albanian Contemporary and MCN Radio е излъчена радиостанция в Албания, излъчвана във формат Поп музика / Хитове

Available on Google Play

FACEBOOK