Radio Mergimi Ascolta radio

Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Больше Radio Mergimi è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop / Hip hop


Radio Mergimi
5/5 basato su 1 voti

Stazioni simili

Radio Tirana Klasik Radio Tirana Klasik

Radio Tirana Klasik 101.2 FM nisi transmetimet me 18 Maj 2017, e para dhe e vetmja e llojit te saj, ne historine e Radio Tirana Klasik è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Classica

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop

Radio Dedi24 Radio Dedi24

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24 è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop

Albtimes Radio Albtimes Radio

Albparajsa.Com i krijuar ne gusht te 2009 eshte nje portal informativ, qe ka si synim transmetimin e lajmeve 24 ne 24, Albtimes Radio è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Hits / Notizie

Radio Koha Radio Koha

Radio Koha is an internet radio station from Tirana, Albania providing Top 40-Pop music. Radio Koha è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Top 40 / Musica pop

Available on Google Play

FACEBOOK
Hai ascoltato