Radio in direttaStazioni radioAlbania▷Radio Shipkovica

Radio Shipkovica Ascolta radio

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop / Notizie


Radio Shipkovica
0/5 basato su 0 voti

Stazioni simili

Albania Love Radio Albania Love Radio

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long time research, on Albania Love Radio è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Ballata

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica locale / Musica del mondo

Radio Klea Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe Radio Klea è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica locale

Radio Liria Radio Liria

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe Radio Liria è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Notizie

Radio Devolli Radio Devolli

Radio Devolli filloi transmetimin e saj on air me 10 Korik 2011.Radio Devolli do trasmetoje 24 Ore ne dite muziken me Radio Devolli è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop

Available on Google Play

FACEBOOK