RTK - Radio Kosova 1 Hallgassa élőben

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Hits / Hírek formátumban sugárzott


RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 alapján 10 szavazat

Hasonló állomások

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits formátumban sugárzott

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Oldies / Hits / 70s / 80s / 90s formátumban sugárzott

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 Radio Plus 102.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits / Tanc zene formátumban sugárzott

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Rock / Hard rock formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK