Radio liveRadiostationerKosovo▷RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1 Lyssna live

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Talk Radio / Hits / Nyheter


RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 baserat på 11 röster

Liknande stationer

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave Radio Prishtina 89.8 FM en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Lokal musik

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Lokal musik / Popmusik

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Talk Radio / Islamisk musik

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Top 40 / Lokal musik / Hits

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR en sändningsradiostation i Kosovo, som sänds i format Talk Radio / Lokal musik

Available on Google Play

FACEBOOK