Radio en directStations de radioKosovo▷RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1 Écouter en direct

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Talk / Hits / Nouvelles


RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 basé sur 11 votes

Stations similaires

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique chrétienne

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Top 40

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Oldies / Hits / Années 70 / Années 80 / Années 90

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Musique locale / Pop

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri est une station de radio diffusée en Kosovo, au format Talk / Musique locale

Available on Google Play

FACEBOOK