RTK - Radio Kosova 1 В прямом эфире

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ток-радио / Хиты / Новости


RTK - Radio Kosova 1
3,3/5 на основе 10 голосов

Похожие Станции

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ток-радио / Местная музыка

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Рок / Хард-рок

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, Funk, Blues, R&B, RetroSonic Hits радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ретро / Хиты / 70-е / 80-е / 90-е

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Хиты

Studio Rejan Studio Rejan

Le të akordohemi në këtë stacion radio 24 orësh nga Kosova. Ky radio stacion transmetonte programe të ndryshme .. Studio Rejan радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ток-радио / Исламская музыка

Available on Google Play

FACEBOOK