Élő rádió adásRádió állomásokKoszovó ▷ Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM Hallgassa élőben

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina 89.8 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott


Radio Prishtina 89.8 FM
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Változatos zene formátumban sugárzott

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Rock / Hard rock formátumban sugárzott

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Popzene / Rock formátumban sugárzott

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió / Hírek formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK
Te hallgattál