Élő rádió adás - Rádió állomások - Koszovó - Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Hallgassa élőben

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
 • Koszovó

 • Hírek

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem Syla, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramë Buja, Fatmir Limaj, Salih Veseli, Naim Maloku e të tjerë.Radio Kosova e Lirë 94.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hírek formátumban sugárzott


Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
5/5 alapján 1 szavazat

Hasonló állomások

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM
 • Koszovó

 • Helyi zene / Popzene

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio uRadio Gora 106.3 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene / Popzene formátumban sugárzott

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM
 • Koszovó

 • Helyi zene

Radio Prishtina mëton t'i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmesRadio Prishtina 89.8 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

RadioZëri RadioZëri
 • Koszovó

 • Talk rádió/ Helyi zene

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat iRadioZëri egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Talk rádió/ Helyi zene formátumban sugárzott

Glam Radio Glam Radio
 • Koszovó

 • Helyi zene

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjiniaGlam Radio egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene formátumban sugárzott

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes
 • Koszovó

 • Változatos zene

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. EmetonRadio Zeri i Shtimes egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Változatos zene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK