Radio en vivoEstaciones de radioKosovo▷RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1 Escuchar en vivo

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar / Hits / Noticias


RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 basado en 10 Votos

Estaciones similares

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Música dance

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton Radio Zeri i Shtimes es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Variedad

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Pop / Rock

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Argëtim. Radio Vicianum Vushtrri es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar / Noticias

Available on Google Play

FACEBOOK