Radio en vivoEstaciones de radioKosovo▷Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes Escuchar en vivo

Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton program ne frekuencat FM stereo 89.60 MHz. Aktualisht transmeton program ditor 17 oresh, nga ora 08:00 ne mengjes deri ne ora 01:00 pas mesnate. Programi i kesaj Radio deporton ne pjesen me te madhe te komunave te Kosoves, e me rastin e transmetimit ne internet tani ne te gjithe boten. Radio Zeri i Shtimes es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Variedad


Radio Zeri i Shtimes
5/5 basado en 1 Votos

Estaciones similares

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Top 40

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Noticias

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Top 40 / Musica local / Hits

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica cristiana

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave Radio Prishtina 89.8 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local

Available on Google Play

FACEBOOK