Radio en vivoEstaciones de radioKosovo▷Radio Dukagini 99.7

Radio Dukagini 99.7 Escuchar en vivo

Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë private. E filluam seriozisht edhe pse pak të vetëdijshëm se do të arrihet ky sukses. 13 vjet pas, kuptojmë sa i rëndësishëm, sa me peshë dhe sa i suksesshëm ishte investimi ynë. Tash, kur e përmbledhim punën 13 vjeçare të Radio Dukagjinit, me kënaqësi konstatojmë se ia dolëm. Radio Dukagini 99.7 es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Rock / Hard Rock


Radio Dukagini 99.7
0/5 basado en 0 Votos

Estaciones similares

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local / Pop

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i RadioZëri es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar / Musica local

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Top 40 / Musica local / Hits

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hits

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Variedad

Available on Google Play

FACEBOOK
Tú escuchaste