RadioZëri Escuchar en vivo

RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i transmeton live. Aspekti Medial në Kosovë është me shume I ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat I mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë për komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me atë financiar dhe krijuan Radio Zërin. RadioZëri es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hablar / Musica local

0/5 basado en 0 Votos

Estaciones similares

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të Radio Rinia 98.4 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Hits

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Rock / Hard Rock

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon dallim Krahinash se Radio Zeri Mitrovices es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Pop / Rock

Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Radio Maria es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica cristiana

Available on Google Play

FACEBOOK