Radio Shipkovica Escuchar en vivo

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Pop / Noticias


Radio Shipkovica
0/5 basado en 0 Votos

Estaciones similares

Tirana Jazz Radio Tirana Jazz Radio

Tirana had very little if no connection at all with the jazz music – until after 1990s - when the sounds of this Tirana Jazz Radio es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Jazz

Prive Radio Prive Radio

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find “that Prive Radio es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Top 40 / Electrónica / Pop

Club FM Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Club FM es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Electrónica

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Noticias

City FM City FM

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden Music, Canzone Italiana, City FM es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Hits / Deporte

Available on Google Play

FACEBOOK