Radio Shipkovica Écouter en direct

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop / Nouvelles


Radio Shipkovica
0/5 basé sur 0 votes

Stations similaires

Radio Mergimi Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per Radio Mergimi est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop / Hip-hop

Top Gold Top Gold

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me Top Gold est une station de radio diffusée en Albanie, au format Oldies

Radio Tirana 1 Radio Tirana 1

Public Radio, Information, Music,Talk, Show, Culture. Radio Tirana (99.5 FM) is a broadcast public radio station in Radio Tirana 1 est une station de radio diffusée en Albanie, au format Musique locale

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop

Tirana Jazz Radio Tirana Jazz Radio

Tirana had very little if no connection at all with the jazz music – until after 1990s - when the sounds of this Tirana Jazz Radio est une station de radio diffusée en Albanie, au format Jazz

Available on Google Play

FACEBOOK