Radio Klea Escuchar en vivo

Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare ne qytetin e Elbasanit. Ajo transmeton qe nga viti 2002, muzike Shqip, informacion dhe argetim per te gjitha moshat, ne frekuencen 93.9Mhz. Radio Klea es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local

4.5/5 basado en 4 Votos

Estaciones similares

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Noticias

Alfa dhe Omega Radio Alfa dhe Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July Alfa dhe Omega Radio es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Pop

Club FM Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Club FM es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Electrónica

Radio Logos 94.2 FM Radio Logos 94.2 FM

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Radio Logos 94.2 FM es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Hablar / Musica cristiana

Radio Vati Radio Vati

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të Radio Vati es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Pop

Available on Google Play

FACEBOOK