Radio Shipkovica У прямому ефірі

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Попмузика / Новини


Radio Shipkovica
0/5 на основі 0 голосів

Подібні Станції

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania providing variety music Radio Tirana 2 радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Попмузика

Test21 Test21

Test21 радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Новини

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Новини

Tirana Jazz Radio Tirana Jazz Radio

Tirana had very little if no connection at all with the jazz music – until after 1990s - when the sounds of this Tirana Jazz Radio радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Джаз

Prive Radio Prive Radio

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find “that Prive Radio радіостанція, що веде мовлення в країні Албанія, віщає в форматі Топ 40 / Електро / Попмузика

Available on Google Play

FACEBOOK