Radio Shipkovica ライブストリーム

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovicaは アルバニアの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック / ニュース形式で放送


Radio Shipkovica
0/5 票に基づく 0

同様の駅

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Radio Emigrantiは アルバニアの放送ラジオ局です、地元の音楽 / ワールドミュージック形式で放送

City Radio Albania City Radio Albania

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë City Radio Albaniaは アルバニアの放送ラジオ局です、トップ40 / エレクトロ形式で放送

Club FM Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Club FMは アルバニアの放送ラジオ局です、エレクトロ形式で放送

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as Radio Emigrantiは アルバニアの放送ラジオ局です、地元の音楽形式で放送

Divan Radio Divan Radio

Divan Radio is one of the best online stations in Tirana, Albania. Founded in 2008, Divan streams world music, pop, Divan Radio は アルバニアの放送ラジオ局です、ハウス / トップ40 / エレクトロ / ポップ ミュージック形式で放送

Available on Google Play

FACEBOOK