Radio Shipkovica Hallgassa élőben

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene / Hírek formátumban sugárzott


Radio Shipkovica
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott

Radio Gjakova Radio Gjakova

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të Radio Gjakova egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott

MCN Radio MCN Radio

MCN Radio FM 103.1 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing a mix of Albanian Contemporary and MCN Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene / Hits formátumban sugárzott

Alsion Radio Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron Alsion Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Easy listening formátumban sugárzott

Radio Logos 94.2 FM Radio Logos 94.2 FM

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Radio Logos 94.2 FM egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió / Keresztény zene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK