Club FM Escuchar en vivo

Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri.
Që në fillim krijoji një ndjekje besnike nga audienca që kërkonte një përzgjdhje më të mirë të hiteve muzikore. Me qendër në Tiranë, në Rogner Hotel Tirana, Radio Club FM u bë në vite shtëpia radiofonike e shumë prej zërave më të shquar të radios shqiptare.
Nga Shkurti i vitit 2018, Club FM fitoi garën për të qënë RADIO KOMBETARE. Me frekuenca në të gjithëShqipërinë Club FM vijon edhe sot traditën.
Marrëdhënia jonë me publikun ndërtohet mbi pasionin për t’i ofruar dëgjuesit muzikën më të mirë dhe programacionin më argëtues. Ne ndërtojmë sot programe gjithmonë e më ndërvepruese me publikun, dhe marrim qindra mesazhe çdo ditë nga dëgjuesit tanë besnikë. Radio Club FM është në një proces të vazhdueshëm rritjeje dhe ndryshimi.

Club FM es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Electrónica


Club FM
4.5/5 basado en 4 Votos

Estaciones similares

Radio Zeri Radio Zeri

Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për Radio Zeri es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Pop

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music format. Radio Tirana 3 es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local

Radio Shqip Radio Shqip

Muzikë e zgjedhur shqiptare. Radio Shqip FM transmeton muzikë të perzgjedhur shqiptare. Radio Shqip es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Hits

Radio Emigranti Radio Emigranti

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Radio Emigranti es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Musica local / Mundo

Radio Lindja Radio Lindja

Radio lindja është një stacion në internet me bazë në internet radio që transmeton hitet holandez dhe muzikë valle. Radio Lindja es una estación de radio en Albania, transmitido en formato Música dance

Available on Google Play

FACEBOOK