Radio Shipkovica В прямом эфире

Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit. Radio Shipkovica радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп / Новости


Radio Shipkovica
0/5 на основе 0 голосов

Похожие Станции

City FM City FM

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden Music, Canzone Italiana, City FM радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Хиты / Спорт

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë Radio Dielli радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп

Radio Udhëzimi Radio Udhëzimi

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio ju prezantoj: Radio Udhëzimi радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Местная музыка / Исламская музыка

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Местная музыка / Мировая музыка

Available on Google Play

FACEBOOK