Radio 7 Albania В прямом эфире

Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi. Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë. Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë. Radio 7 Albania радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Топ 40


Radio 7 Albania
4,5/5 на основе 4 голосов

Похожие Станции

Radio Travel Radio Travel

Radio Travel FM 104.6 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing adult contemporary and travel music. Radio Travel радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Хиты

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të Radio Dardania радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Местная музыка / Мировая музыка

City FM City FM

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden Music, Canzone Italiana, City FM радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Хиты / Спорт

Radio Shipkovica Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në Radio Shipkovica радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп / Новости

Radio Kanali Shqip Radio Kanali Shqip

A new sensation and Heart of Albania “Radio Kanali Shqip” makes your day memorable with its vast variety of songs. Radio Kanali Shqip радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Топ 40

Available on Google Play

FACEBOOK
Вы слушали