Radio Plus 102.2 FM Hallgassa élőben

Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 vjeç. Radio Plus ofron format modern të transmetimit dhe identifikohet me muzikën më të re, hitet më të mira aktuale dhe muzikën më të zgjedhur të të gjitha kohërave. Emisionet që transmetohen në Radio Plus janë emisione me karakter argëtues dhe informativ. Radio Plus 102.2 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Hits / Tanc zene formátumban sugárzott


Radio Plus 102.2 FM
0/5 alapján 0 szavazat

Hasonló állomások

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Top 40 formátumban sugárzott

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Popzene formátumban sugárzott

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Tanc zene formátumban sugárzott

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i preko interneta. Radio Omega 3 Prizren egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Top 40 / Helyi zene / Hits formátumban sugárzott

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Gora je radio u Radio Gora 106.3 FM egy sugárzott rádióállomás Koszovó, Helyi zene / Popzene formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK