Radio LangsungStasiun RadioKosovo▷Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM Dengarkan Radio

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina 89.8 FM adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Musik Lokal

5/5 berdasarkan 2 Suara

Stasiun Serupa

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne Radio Vizioni adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Musik pop

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye Glam Radio - Cafe adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Hits

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Sharri Dragash është Radio SHARRI - Dragash adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Musik Lokal

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film Radio KFOR adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Radio wicara / Musik Lokal

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora Radio Ilirida adalah stasiun radio siaran di Kosovo, disiarkan dalam format Variety

Available on Google Play

FACEBOOK