Livestream radioRadiostationenKosovo▷Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM Live hören

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina 89.8 FM ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Lokale Musik

5/5 basiert auf 2 Stimmen

Ähnliche Stationen

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një Radio Club FM Kosove ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Dance

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Pop / Rockmusik

92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në 92.1 Capital FM ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Nachrichten

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë Radio Dukagini 99.7 ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Rockmusik / Hard Rock

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia Glam Radio ist ein radiosender in Kosovo, ausgestrahlt im format Lokale Musik

Available on Google Play

FACEBOOK